աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Ռատատույ
Նռան սոուս “Նարշարաբ”
Բրաունի կաթնաշոռով
Կանաչ լոբի բանջարեղենով
Կանաչ լոլիկով աղցան
Տորթ “Milky”
Հունական աղցան
Ռոլլ սենդվիչ
Հնդկաձավարով խավարտ
Շոկոլադե կարկանդակ
Կաթնաշոռով և դեղձով բուլկի
Կարմիր բազուկով աղցան