աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Տորթ «Անտառի խրճիթ»
Սմբուկով ռուլետ
Ձուկ “Սկումբրիա” ջեռոցոմ
Հավով և բեկոնով սենդվիչ
Քունջութով թխվածքաբլիթ
Վեգետերիանական տոլմա
Կարտոֆիլ “Դոֆինե”
Ռիզոտտո բանջարեղենով
Մսով լցոնված տաքդեղ
Փխալի կանաչ լոբով
Կաթնաշոռով փքաբլիթ
Լցոնված սմբուկ