աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Բուլկի “Վարդեր”
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Թխվածքաբլիթ Նապաստակ
Սուրճ Էսպրեսո
Բանջարեղենային թեթև աղցան
Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”
Մսով չեբուրեկի
Պիցցա «Նախաճաշ»
Կանաչիով կարկանդակ “Աֆարար”
Կրեմով բուլկի
Կարտոֆիլ ֆրի (դիետիկ)
Լազանյա խոզի մսով