աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Տորթ “Tres leches”

Խաչապուրի թավայի մեջ

Բանջարեղենով աղցան

Հավի մսով և դդմիկով խորոված

Տորթ “Red Velvet”

Աղցան Կեսար

Մսի կոլոլակով ապուր

Պանրով ձողիկներ

Սալորով գալետ

Լցոնված բագետ

Դեղձով թխվածք

Մսով և ձվով ռուլետ