աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Խնձորով դեսերտ
Մսով կարկանդակ
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
Ձվածեղ «Մարտի 8»
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
Հավ՝ կաթնային սոուսով
Պահքային «Մադլեն»
Ճապոնական չիզքեյք
Տավարի լեզու երեք սոուսով
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ
Օլադիներ կանաչ ոլոռով