աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Տոնական թխվածքաբլիթներ

Տավարի մսով կարկանդակներ

Հավի կոտլետներ կանաչ միջուկով

Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ

Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»

Անանասով ու սնկով աղցան

Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ

Տորթ «Թռիչք»

Աղցան Կովբոյ

Հավի բդիկներ՝ շերտավոր խմորի մեջ

Պանրով և բազուկով տոնական աղցան

Տոնական խորտիկ «Դեզ»