աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Տավարի մսով կարկանդակներ
Հավի կոտլետներ կանաչ միջուկով
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
Մսով ռուլետ «Կոնֆետի»
Անանասով ու սնկով աղցան
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
Տորթ «Թռիչք»
Աղցան Կովբոյ
Հավի բդիկներ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Պանրով և բազուկով տոնական աղցան
Տոնական խորտիկ «Դեզ»