աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Խոզի միսը տնական ձևով
Հավով օլադիներ
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
Մսով ու սնկով բոքոն
Ընկույզով պիրոգ
Արքայական բուլկիներ
Ամարետտի. իտալական թխվածքաբլիթ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Քունջութով ու բանանով շոկոլադե կեքս
Հավ ջեռոցում
Կաթնային թխվածքաբլիթներ