աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Առանց խմորիչի խմոր
Ամանորյա աղցան «Եղևնի»
Ինչպես պատրաստել խոզաճարպ (սալ)
Դարչինով բուլկիներ
Տոնական ուտեստ հավով ու խնձորով
Աղցան «Ուզբեկական»
Աղցան «Խոզուկ»
Համեղ տոնածառ
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
Տոնական թխվածք «Իսաննա»
Կորժիկ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ