աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Սպիտակաձավարով պուդինգ մրգերով
Տորթ «Մարս»
Կարկանդակներ մսով և պանրով
Տապակած դդմիկ
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»
Սնկով պիրոգ
Տորթ «Գվադելուպա»
Սնկով կրեմ-ապուր
Լոլիկով բուլկիներ գրիլի վրա
Կարտոֆիլային ուտեստ սուլուգունի պանրով
Աղցան Թաբուլե
Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով