աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Պերլովկա մսով և սնկով
Դդմիկով ռուլետներ
Կարտոֆիլով և պանրով բլիթներ «Չուդու»
Ռուլետ ոչխարի մսով
Տորթ «Դոբոշ»
Քյուրդան քյաբաբ
Օլադի դդմիկով
Աղցան «Բանջարեղենային»
Ռուլետներ հավի մսով
Շաուրմա
Կարկանդակներ կաթնաշոռով և պանրով