աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Նախուտեստ սմբուկով և լոլիկով
Սմբուկով նախուտեստ
Մարինացված կանաչ լոբի
Հալած պանիր
Սպիտակ լոբով և նեխուրով կրեմ-ապուր
Աղանդեր «Red Velvet»
Սպանախով կրեմ-ապուր
Տորթ «Ֆերրերո Ռոշե»
Աղցան կարմիր բազուկով և պանրով
Գազարով տակոս
Խավիար սմբուկի
Բավարիական շոկոլադե տորթ