աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Ռագու հավի մսով
Սամսա հավի մսով
Պաստա Ամատրիչիանա
Տորթ Էսկիմո
Աջարական խաչապուրի
Տնական պանիր
Իտալական թխվածք “Sfogliatella”
Փքաբլիթներ
Հավի մսով կոլոլակով ապուր
Կանաչ սոխով և ձվով կարկանդակ
Լապշա
Բանանով “Tarte Tatin”