աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Հավի բդիկներ արևելյան ձևով

Շոկոլադե ձվիկներ Զատիկի համար

Տիրամիսու

Աղցան Նիսուազ

Չոր թխվածքաբլիթ “Գալետ”

Սլավոնական կուլիչ թթվասերով

Տեֆտելի լոլիկի մածուկով

Բրոկոլիով և սնկով կարկանդակ

Պահքային թխվածք ջեմով և ջնարակով

Աղցան “Օլիվիե”

Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով

Պահքային թխվածքաբլիթ լոլիկի հյութով