աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Սնկով կրեմ-ապուր

Հավի թոքով աղցան

Սպաս

Կաթնաշոռով և բանանով օլադի

Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”

Կաթնաշոռային “Եղևնիներ”

Ձուկ իշխան ֆրանսիական ձևով

Կանապե ”Նավակներ”

Աղցան ”Նռան ապարանջան”

Աղցան «Ամանորյա մոմեր»

Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ

Օրիգինալ տոլմա