աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Սնկով կրեմ-ապուր
Հավի թոքով աղցան
Սպաս
Կաթնաշոռով և բանանով օլադի
Շոկոլադե բուլկի ”Աստղ”
Կաթնաշոռային “Եղևնիներ”
Ձուկ իշխան ֆրանսիական ձևով
Կանապե ”Նավակներ”
Աղցան ”Նռան ապարանջան”
Աղցան «Ամանորյա մոմեր»
Կարմիր բազուկով և կաթնաշոռով ռուլետ
Օրիգինալ տոլմա