աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Էկլեր

Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ

Խոզի բուդ ջեռոցում

Տավարի միս “Վելինգթոն”

Գետնանուշով փախլավա

Շոկոլադե նապոլեոն

Տնական բուժենինա

Մեղրով տորթ ”Ամանորյա”

Հավի մսով ռուլետ

Անանասով աղցան

Էկլեր ”Կարապներ”

Խոզի մսով և ընկույզով ռուլետներ