աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Ամանորյա հնդկահավ

Տնական փախլավա

Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ

Աղցան ”Կարապներ”

Ամանորյա բուլկիներ

Աղցան ”Գազար”

Պանրով զամբյուղներ

Թխվածքաբլիթ ”Զանգեր”

Աղցան ”Մայրաքաղաքային”

Տոնական տորթ «Եռանկյունի»

Բուժենինա ”Մսային ասորտի”

Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ