աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

Ամանորյա փաթիլներ

Հացուտիկ հավի թոքով և չերրի լոլիկով

Հնդկահավի միսը շերտավոր խմորի մեջ

Խորտիկ ”Մարգարիտ”

Աղցան ”Նրբություն”

Խոզապուխտով կանապե

Օրիգինալ աղցան նարնջի մեջ

Տորթ Նապոլեոն

Կորեական աղցան

Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա

Խոզի միս “Տոնական”

Հավի թոքով և պանրով պաշտետ