աղ
թարգմանություն՝ на русском - соль, in English - salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:
Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:
Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝
- Մանր կերակրի աղ
- Խոշոր կերակրի աղ
- Յոդացված կերակրի աղ
- Ծովային կերակրի աղ
- Համեմված կերակրի աղ
Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:
Ամանորյա փաթիլներ
Հացուտիկ հավի թոքով և չերրի լոլիկով
Հնդկահավի միսը շերտավոր խմորի մեջ
Խորտիկ ”Մարգարիտ”
Աղցան ”Նրբություն”
Խոզապուխտով կանապե
Օրիգինալ աղցան նարնջի մեջ
Տորթ Նապոլեոն
Կորեական աղցան
Հավի թոքով լցոնված տարտալետկա
Խոզի միս “Տոնական”
Հավի թոքով և պանրով պաշտետ