արգանակ բանջարեղենային
թարգմանություն՝ на русском - овощной бульон, in English - vegetable broth
Արգանակ բանջարեղենային
Բանջարեղենային արգանակը բավականին հազվադեպ է օգտագործվում որպես առանձին բաղադրիչ: Հիմնականում այն կիրառում են բազմաթիվ տաք ուտեստներ, փլավներ, սոուսներ պատրաստելիս:
Բանջարեղենային արգանակի պատարստումը շատ հեշտ է: Հարկավոր է պարզապես ջուր լցնել համապատասխան բանջարեղեննեի վրա և եփել:

Մակարոնով և սնկով ձողիկներ

Սպիտակ լոբով և նեխուրով կրեմ-ապուր

Սպանախով կրեմ-ապուր

Լցոնված դդում

Բամզաշերտ խորտիկ

Հնդկաձավարով խավարտ