արգանակ բանջարեղենային
թարգմանություն՝ на русском - овощной бульон, in English - vegetable broth
Արգանակ բանջարեղենային
Բանջարեղենային արգանակը բավականին հազվադեպ է օգտագործվում որպես առանձին բաղադրիչ: Հիմնականում այն կիրառում են բազմաթիվ տաք ուտեստներ, փլավներ, սոուսներ պատրաստելիս:
Բանջարեղենային արգանակի պատարստումը շատ հեշտ է: Հարկավոր է պարզապես ջուր լցնել համապատասխան բանջարեղեննեի վրա և եփել:
Մակարոնով և սնկով ձողիկներ
Սպիտակ լոբով և նեխուրով կրեմ-ապուր
Սպանախով կրեմ-ապուր
Լցոնված դդում
Բամզաշերտ խորտիկ
Հնդկաձավարով խավարտ