արգանակ բանջարեղենային
թարգմանություն՝ на русском - овощной бульон, in English - vegetable broth
Արգանակ բանջարեղենային
Բանջարեղենային արգանակը բավականին հազվադեպ է օգտագործվում որպես առանձին բաղադրիչ: Հիմնականում այն կիրառում են բազմաթիվ տաք ուտեստներ, փլավներ, սոուսներ պատրաստելիս:
Բանջարեղենային արգանակի պատարստումը շատ հեշտ է: Հարկավոր է պարզապես ջուր լցնել համապատասխան բանջարեղեննեի վրա և եփել:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/02/makaronov-snkov-dzoxikner-5-420x400.jpg)
Մակարոնով և սնկով ձողիկներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/spitak-lobov-nexurov-krem-apur-5-420x400.jpg)
Սպիտակ լոբով և նեխուրով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/spanaxov-apur-6-420x400.jpg)
Սպանախով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/lconvac-ddum-15-420x400.jpg)
Լցոնված դդում
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/bazmashert-xortik-19-420x400.jpg)
Բամզաշերտ խորտիկ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/hndkadzavarov-xavart-5-420x400.jpg)
Հնդկաձավարով խավարտ