բալ
թարգմանություն՝ на русском - вишня, in English - cherry
Բալը շատ օգտակար և բուժական հատկություններ ունի։ Այն հագեցած է վիտամիններով, միկրո և մակրոէլեմենտներով։ Բալի տերևների, կորիզների և կեղևի մեջ շատ օգտակար հատկություններ կան։ 100 գր բալի մեջ 50 կալորիա է, այնպես որ հարմար է նաև նիհարելու համար։
Բալն օգտագործում են թարմ (ամռանը), չորացրած և սառեցված վիճակներում (ձմռանը)։ Բալից շատ համեղ աղանդերներ են պատրաստում, որոնցից մի քանիսի հետ կարող եք ծանոթանալ մեր կայքում։

Չրերով և դարչինով ռուլետ

Մրգային միջուկով քափքեյք

Մսով օրիգինալ խորտիկներ

Բասկյան շոկոլադե տորթ

Տորթ «Անտառի խրճիթ»

Տորթ “Շվարցվալդ”

Բալով լիկյոր

Բալով կարկանդակ

Սպիտակաձավարով թխվածք

Շոկոլադե քլաֆութի

Բալով թխվածք