գետնանուշ
թարգմանություն՝ на русском - арахис, in English - peanut
Գետնանուշը պատկանում է լոբազգիների ընտանիքին։ Ընկուզեղենի շարքում կանանց համար ամենաօգտակար ընկույզը գետնանուշն է: Պատճառն այն է, որ այն կրճատում է շաքարային դիաբետով հիվանդանալու հավանականությունը` շաքարի քանակը արյան մեջ նվազեցնելով: Օրական 50-60գր գետնանուշ օգտագործելու դէպքում արյան մեջ ավելանում է օգտակար խոլեստերինի պարունակությունը: Բացի այդ, գետնանուշը բարձրացնում է կենսական ուժերը:
Ասիական խոհանոցում գետնանուշով սոուսներ, մսային, բանջարեղենային ուտեստներ և խորտիկներ են պատրաստում։
Գետնանուշը լայնորեն կիրառվում է հրուշակեղենի արտադրության մեջ` շոկոլադ, ռուլետներ, մածուկներ, հալվա և տորթեր, որոնց բաղադրատոմսերը հուսով ենք կհետաքրքրեն Ձեզ.
Գետնանուշով թխվածքաբլիթներ
Գետնանուշով ու շոկոլադով բուլկիներ
Տորթ «Թռիչք»
Բանանով բոնժուր
Տորթ «Ռահաթ»
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Տորթ «Նվեր»
Շոկոլադե ռուլետ առանց թխելու
Սնիկերս կոնֆետներ
Սրճային կեքս
Սնիկերս
Տորթ Սնիկերս