գինու քացախ
թարգմանություն՝ на русском - винный уксус, in English - wine vinegar
Գինու քացախը ստանում են գինու վերամշակումից: Գինու քացախը լայնորեն օգտագործում են խոհանոցում: Այն ավելացնում են աղցանների, մարինադների, թանձրուկների (սոուս) մեջ: Սպիտակ գինու քացախը հեշտությամբ փոխարինում է սպիտակ գինուն: Հարկ է դրան ավելացնել շաքարավազ: Գինու քացախը հատկապես տարածված է իտալական խոհանոցում: Իսկ ֆրանսիական խոհանոցում գինու քացախը ավելացնում են ինչպես մարինադներում, այնպես էլ մսային և ձկնային ուտեստներում:
Բաղադրատոմսեր, որոնք տեղ կգտնեն Ձեր խոհանոցում:

Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան

Crazy Cake՝ կարկանդակ առանց ձվի

Սմբուկով հավ՝ չինական ձևով

Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով

Հավի քյաբաբ թավայի մեջ

Ռուլետ ձկով հալած պանրով

Աղցան «Բանջարեղենային»

Շաուրմա

Հավի թևիկներ «Բարբեքյու» սոուսի մեջ

Շոկոլադե կեքս բանանի պաղպաղակով

Մայոնեզի բաղադրատոմս