գինու քացախ

թարգմանություն՝ на русском - винный уксус, in English - wine vinegar

Գինու քացախը ստանում են գինու վերամշակումից: Գինու քացախը լայնորեն օգտագործում են խոհանոցում: Այն ավելացնում են աղցանների, մարինադների, թանձրուկների (սոուս) մեջ: Սպիտակ գինու քացախը հեշտությամբ փոխարինում է սպիտակ գինուն: Հարկ է դրան ավելացնել շաքարավազ: Գինու քացախը հատկապես տարածված է իտալական խոհանոցում: Իսկ ֆրանսիական խոհանոցում գինու քացախը ավելացնում են ինչպես մարինադներում, այնպես էլ մսային և ձկնային ուտեստներում:

Բաղադրատոմսեր, որոնք տեղ կգտնեն Ձեր խոհանոցում:

ֆրանսիական-աղցան-1
Կարտոֆիլով ֆրանսիական աղցան
կարկանդակ-1
Crazy Cake՝ կարկանդակ առանց ձվի
Սմբուկով-հավ-1
Սմբուկով հավ՝ չինական ձևով
Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
Հավի քյաբաբ թավայի մեջ
Ռուլետ ձկով հալած պանրով
Աղցան «Բանջարեղենային»
Շաուրմա
Հավի թևիկներ «Բարբեքյու» սոուսի մեջ
Շոկոլադե կեքս բանանի պաղպաղակով
Մայոնեզի բաղադրատոմս