դարչին
թարգմանություն՝ на русском - корица, in English - cinnamon
Դարչինն ամենահին համեմունքներից է: Ստացվում է չինական հայտնի դարչին բույսից: Այն քաղցր համեմունք է ու հաճախ օգտագործվում է քաղցրավենիքի ու խմիչքների արտադրության մեջ: Սակայն արևելյան խոհանոցում դարչին ավելացնում են անգամ մսային կերակուրների մեջ:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ դարչին է օգտագործվում:

Խնձորով կարկանդակներ փայտիկի վրա

Շոկոլադե տրյուֆելներ

Նարնջով ժելե

Գազարով տորթ

Ընկույզով տորթ բանանով և անանասով

Չամիչով բուլկի

Իտալական թխվածք “Sfogliatella”

Խոզի մատեր կանադական ձևով

Իսպանական կրեմ-բրյուլե “Crema catalana”

Թխվածքաբլիթ “Ձվիկներ”

Տորթ խնձորի միջուկով և կարամելային մուսսով

Դդումով կեքս