դարչին
թարգմանություն՝ на русском - корица, in English - cinnamon
Դարչինն ամենահին համեմունքներից է: Ստացվում է չինական հայտնի դարչին բույսից: Այն քաղցր համեմունք է ու հաճախ օգտագործվում է քաղցրավենիքի ու խմիչքների արտադրության մեջ: Սակայն արևելյան խոհանոցում դարչին ավելացնում են անգամ մսային կերակուրների մեջ:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ դարչին է օգտագործվում:

Մեղրով թխվածքաբլիթներ առանց ձվի

Խնձորով դեսերտ

Արքայախնձորով թխվածքաբլիթներ

Դդմիկով պիրոգ

Խնձորի ջեմ՝ համեմունքներով

Տորթ «Կրակե հովազ»

Վուսթերյան սոուս

Բանանով կարամել

Ընկույզով տորթ

Սրճային կեքս

Պնդուկով Տիրամիսու

Շոկոլադով և խնձորով տորթ