դարչին
թարգմանություն՝ на русском - корица, in English - cinnamon
Դարչինն ամենահին համեմունքներից է: Ստացվում է չինական հայտնի դարչին բույսից: Այն քաղցր համեմունք է ու հաճախ օգտագործվում է քաղցրավենիքի ու խմիչքների արտադրության մեջ: Սակայն արևելյան խոհանոցում դարչին ավելացնում են անգամ մսային կերակուրների մեջ:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ դարչին է օգտագործվում:
Մեղրով թխվածքաբլիթներ առանց ձվի
Խնձորով դեսերտ
Արքայախնձորով թխվածքաբլիթներ
Դդմիկով պիրոգ
Խնձորի ջեմ՝ համեմունքներով
Տորթ «Կրակե հովազ»
Վուսթերյան սոուս
Բանանով կարամել
Ընկույզով տորթ
Սրճային կեքս
Պնդուկով Տիրամիսու
Շոկոլադով և խնձորով տորթ