դարչին
թարգմանություն՝ на русском - корица, in English - cinnamon
Դարչինն ամենահին համեմունքներից է: Ստացվում է չինական հայտնի դարչին բույսից: Այն քաղցր համեմունք է ու հաճախ օգտագործվում է քաղցրավենիքի ու խմիչքների արտադրության մեջ: Սակայն արևելյան խոհանոցում դարչին ավելացնում են անգամ մսային կերակուրների մեջ:
Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ դարչին է օգտագործվում:

Խնձորով հունական պիրոգ ”Միլոպիտա”

Մեղրով տանձ շերտավոր խմորի մեջ

Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ

Խնձորով պիրոգ

Դդումով տորթ

Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”

Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով

Խնձորով պանրիկ առանց ալյուրի

Սոյայի սոուսով մարինացված բադ ջեռոցում

Գրոգ սև թեյով

Ընկույզով և դարչինով բուլկի

Խնձորով փախլավա