դդմիկ
թարգմանություն՝ на русском - кабачки, in English - zucchini
Դդմիկը պատկանում է դդմազգիների դասին: Այն հայտնի է իր տեսակներով. կլորավուն, տանձաձև, սպիտակ, մուգ և բաց կանաչ գունավորմամբ: Դդմիկներն ունեն հրաշալի համ և հոտ, որոնք կորող եք համադրել բանջարեղենների, մսային կերակուրների ու աղցանների հետ:
Դդմիկի մեջ պարունակող վիտամինները օգնում են օրգանիզմին պայքարել վիրուսների ու ինֆեկցիաների դեմ, ինչպես նաև բարելավել արյան բաղադրությունը:
Իսկ Դուք ծանոթ եք դմիկով պատրաստված բաղադրատոմսերին:
Կանաչ լոբի բանջարեղենով
Ռիզոտտո բանջարեղենով
Լցոնված սմբուկ
Բանջարեղենային պաելյա
Հավի մսով և դդմիկով խորոված
Բանջարեղենային պիցցա