դդում
թարգմանություն՝ на русском - тыква, in English - pumpkin
Դդումը շատ օգտակար միրգ է, որը և ուտեստ է և դեղամիջոց: Այն պարունակում է ածխաջրեր, սպիտակուցներ, կալցիում, մագնեզիում, վիտամին A և E: Դդումն օգտագործվում է ապուրների, կարկանդակների, հացերի և դեսերտների պատրաստման մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Դդումի չորացրած կամ աղացած սերմերը հաճախ ավելացնում են աղցանների ու նախաճաշերի մեջ, ինչպես նաև դդումով ստացվում են շատ համեղ խորտիկներ: Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված դդումով բաղադրատոմսերը.
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
Դդումով բուլկի
Դդումով ամերիկյան պիրոգ
Դդումով տորթ -մուսս
Ռավիոլի դդումի միջուկով
Պիրոգ կաթնաշոռով և դդումով
Դդումով և սնկով կրեմ ապուր
Հնդկահավի ռուլետ
Լցոնված դդում
Դդումով տորթ
Դդումով թավշյա կեքս
Դդումով կարկանդակներ մսային միջուկով