դդում
թարգմանություն՝ на русском - тыква, in English - pumpkin
Դդումը շատ օգտակար միրգ է, որը և ուտեստ է և դեղամիջոց: Այն պարունակում է ածխաջրեր, սպիտակուցներ, կալցիում, մագնեզիում, վիտամին A և E: Դդումն օգտագործվում է ապուրների, կարկանդակների, հացերի և դեսերտների պատրաստման մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Դդումի չորացրած կամ աղացած սերմերը հաճախ ավելացնում են աղցանների ու նախաճաշերի մեջ, ինչպես նաև դդումով ստացվում են շատ համեղ խորտիկներ: Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված դդումով բաղադրատոմսերը.

Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ

Դդումով բուլկի

Դդումով ամերիկյան պիրոգ

Դդումով տորթ -մուսս

Ռավիոլի դդումի միջուկով

Պիրոգ կաթնաշոռով և դդումով

Դդումով և սնկով կրեմ ապուր

Հնդկահավի ռուլետ

Լցոնված դդում

Դդումով տորթ

Դդումով թավշյա կեքս

Դդումով կարկանդակներ մսային միջուկով