դդում
թարգմանություն՝ на русском - тыква, in English - pumpkin
Դդումը շատ օգտակար միրգ է, որը և ուտեստ է և դեղամիջոց: Այն պարունակում է ածխաջրեր, սպիտակուցներ, կալցիում, մագնեզիում, վիտամին A և E: Դդումն օգտագործվում է ապուրների, կարկանդակների, հացերի և դեսերտների պատրաստման մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Դդումի չորացրած կամ աղացած սերմերը հաճախ ավելացնում են աղցանների ու նախաճաշերի մեջ, ինչպես նաև դդումով ստացվում են շատ համեղ խորտիկներ: Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված դդումով բաղադրատոմսերը.

Միլֆեյ դդումով

Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ

Դդումով տորթ

Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”

Շոկոլադե տորթ դդումի նրբաբլիթներով

Պաստա դդումով և բեկոնով

Դդումով կրեմ-ապուր

Տեֆտելի լոլիկի մածուկով

Դդումով կեքս

Դդումով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Կարկանդակ դդումի միջուկով

Դդումի ջեմ