դդում

թարգմանություն՝ на русском - тыква, in English - pumpkin

Դդումը շատ օգտակար միրգ է, որը և ուտեստ է և դեղամիջոց: Այն պարունակում է ածխաջրեր, սպիտակուցներ, կալցիում, մագնեզիում, վիտամին A և E: Դդումն օգտագործվում է ապուրների, կարկանդակների, հացերի և դեսերտների պատրաստման մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Դդումի չորացրած կամ աղացած սերմերը հաճախ ավելացնում են աղցանների ու նախաճաշերի մեջ, ինչպես նաև դդումով ստացվում են շատ համեղ խորտիկներ: Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված դդումով բաղադրատոմսերը.

Միլֆեյ դդումով
Կորեկաձավարով և դդումով ուտեստ
Դդումով տորթ
Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”
Շոկոլադե տորթ դդումի նրբաբլիթներով
Պաստա դդումով և բեկոնով
Դդումով կրեմ-ապուր
Տեֆտելի լոլիկի մածուկով
Դդումով կեքս
Դդումով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ
Կարկանդակ դդումի միջուկով
Դդումի ջեմ
...23