երշիկ

թարգմանություն՝ на русском - колбаса, in English - sausage

Երշիկը մսամթերքի տեսակ է, որի հիմքում ընկած է աղացած միսը: Ի դեպ, մեկ երշիկում կարող է լինել տարբեր մսային խարնուրդներ, որոնք ջերմային մշակման կամ ֆերմենտացիայի են ենթարկվում: Հայտնի են երշիկների եփած, ապխտած, կիսաապխտած, դասական, բժշկական, որսորդական, յուղոտ ու անյուղ տեսակները, որոնք միմյանցից տարբերվում են իրենց բաղադրությամբ, գույներով, համերով ու պատրաստման եղանակով:

Երշիկները լայնորեն օգտագործվում են խոհարարության մեջ: Նրանցով պատրաստում են բուտերբրոդներ, սենդվիչներ, կարկանդակներ ու տարբեր կերակուրներ: Վերջիններս հրաշալի համադրվում են բանջարեղենների ու պանիրների հետ:

Այս բաղադրատոմսերն անպայման կգերազանցեն Ձեր սպասելիքները:

պիցցա-ջեռոցում
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
աղցան-խոզուկ-1
Աղցան «Խոզուկ»
լոբով աղցան
Լոբով ու երշիկով աղցան
Աղցան-«Ծիածան»-1
Աղցան «Ծիածան»
Գարնանային աղցան
ձվածեղ-1
Ձվածեղ «Մարտի 8»
Արագ պիցցա թավայի մեջ
Կեֆիրով ապուր
pizza-shertavor-xmorov
Շերտավոր խմորով պիցցա
hskayakan-buterbrod
Հսկայական բուտերբրոդ
zatiki-axcan-hskayakan-dzu
Աղցան ”Հսկայական ձու”
arag-axcan
Արագ աղցան
12