ընկույզ

թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut

Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:

Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:

Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝

Շոկոլադե բանաններ
Սթեյք լցոնված պանրով և սնկով
Ռուլետ կակաչի սերմով և հալվայով
Մեղրով տորթ «Հրաշք»
Գազարով և խնձորով «քաղցր երշիկ»
Ընկույզով թխվածքաբլիթ
Չիզքեյք կարամելացված խնձորով
Խուրմայով ” Սնիկերս ”
Արագ տորթ
Եղջյուրիկներ կաթնաշոռով և ընկույզով
Փախլավա
Փախլավա ֆիլո խմորով
...1011...20...