ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut
Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:
Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:
Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝
Հունական կարկանդակներ “Միլոպիտակյա”
Պահքային փախլավա
Տանձով և ընկույզով տորթ
Շոկոլադե օրիգինալ կեքս
Գազարով պահքային կարկանդակ
Էքսպրես կարտոֆիլ
Բանանով և կոկոսով պիրոգ
Թխվածքաբլիթով տորթ առանց թխելու
Բիսկոտի շոկոլադով և ընկույզով
Շոկոլադե կարկանդակ ջնարակով
Տավարի լյարդով աղցան
Թթվասերով տորթ