ընկույզ
թարգմանություն՝ на русском - орех, in English - nut
Ընկույզը խոհարարության մեջ առանձնահատուկ տեղ է գրավում: Այն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ՝ A, B1, В2, В12, В15, С, К, Е, РР, այդ պատճառով էլ հաճախ առողջության բարելավման համար խորհուրդ են տալիս ընկույզ շատ օգտագործել:
Այն օգտագործում են նախուտեստների ու աղցանների մեջ, սոուսներ, մակարողնեղեն պատրաստելու, ապուրներին առանձնահատուկ համ հաղորդելու ու յուրօրինակ թխվածներ ստանալու համար:
Փորձեք մեր առաջարկած ընկույզով ուտեստները՝
Նարնջով և հավի մսով աղցան
Շոկոլադե օլադի
Բիսկվիթային տորթ
Մսով և ընկույզով աղցան
Հավի ֆիլե Պեստո սոուսով
Շոկոլադով և խնձորով տորթ
Շոկոլադե Բրաունի
Տորթ «Փարիզյան»
Շոկոլադով և ընկույզով մյուսլի
Տորթ ”Տղամարդու իդեալ”
Ընկույզով և չամիչով բիսկվիթ
Կարամելային չիզքեյք