թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

մեղրով-տորթ-1
Մեղրով տորթ
պանրով ռուլետ 1
Պանրով ռուլետ
լավաշով-ռուլետ-1
Լավաշով ռուլետ
բանանով-կարկանդակ-1
Բանանով կարկանդակ սերուցքային շերտով
թխվածքաբլիթներ-1
Վանիլային թխվածքաբլիթներ
սրճային-տորթ-1
Սրճային տորթ
Կաթնաշոռային-բուլկիներ-1
Կաթնաշոռային քաղցրաբլիթներ
Կաթնաշոռային-կարկանդակ-1
Կաթնաշոռային կարկանդակ «Ընձուղտ»
թթվասերային-կարկանդակ-1
Թթվասերային կարկանդակ խնձորով ու դարչինով
նապաստակներ-1
Զատիկի նապաստակներ
հավով-ռուլետ-1
Հավով ռուլետ ֆետա պանրով
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր»
...45...10...