թթվասեր

թարգմանություն՝ на русском - сметана, in English - sour cream

Այս կաթնամթերքը լայն տարածում ունի ամենուր: Թթվասերը լինում է մի քանի տեսակ՝ անյուղ, քիչ յուղայնությամբ, դասական և բարձր յուղայությամբ: Այն օգտագործում են ամենատարբեր ձևերով: Թթվասերը շատ համեղ է ուտել հացի հետ, սակայն խոհարարության մեջ այն լրացնում է մի շարք կերակուրներին ու թխվածքներին: Թթվասերով պատում են մսային ուտեստներն ու տեղադրում ջեռոցի մեջ, լայն կիրառում են աղցաններ ու զանազան թխվածներ պատրաստելու մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված թթվասերով բաղադրատոմսերը՝

կարկանդակ-1
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
Շոկոլադե-քափքեյք-1
Շոկոլադե երկշերտ քափքեյք
Տորթ-պայթյուն-1
Տորթ «Պայթյուն»
Տոնական-թխվածքաբլիթներ-1
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Սնկով-ու-կաթնաշոռով-պուդինգ-1
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով կարկանդակ
Տոնական-խորտիկ-«Դեզ»-1
Տոնական խորտիկ «Դեզ»
Տոնական-թխվածքաբլիթ-1
Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»
Սնկով-ժուլյեն-1
Սնկով ժուլյեն
Մեղրով-եփովի-տորթ-1
Մեղրով եփովի տորթ
Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
...67...10...