ինվերտային օշարակ (սիրոպ)

թարգմանություն՝ на русском - инвертный сироп, in English - invert syrup

Այս օշարակը շատ հեշտ է պատրաստվում: Հիմնական բաղադրիչներն են կիտրոնի աղը, շաքարավազը, սոդան ու ջուրը: Այս հրաշալի օշարակը սառնարանում կարող եք պահել 2-3 շաբաթ ու այն չի կորցնի իր համը: Պատրաստեք այն մեր առաջարկած բաղադրատոմսով, և օգտագործեք ըստ նշանակության:

Ինվերտային օշարակի օգնությամբ կարող եք փափկեցնել ու առավել համեղ դարձնել Ձեր տորթերն ու թխվածները, ինչպես նաև, շատ դեպքերում փոխարինել դրանով մեղրը, գլյուկոզան կամ թխկու օշարակը:
Այստեղ կարող եք գտնել բաղադրատոմսեր, որոնք առաջարկում է մեր Շեֆ խոհարարը:

տորթ-սրտիկ
Տորթ-մուսս Սրտիկ
տորթ-պելե-1
Տորթ «Պելե»
շոկոլադե-ձու-1
Շոկոլադե ձու
կաթնահունց-1
Հայկական կաթնահունց
snickers
Սնիկերս
Տորթ «Մարս»
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Ծննդյան տորթ
Ֆրանսիական աղանդեր ”Բուշե” հապալասով
Գլազուր “MARSHMALLOW FLUFF”
Տորթ «Նրբություն»
Թխվածք ”The enchanteur”
12