ինվերտային օշարակ (սիրոպ)
թարգմանություն՝ на русском - инвертный сироп, in English - invert syrup
Այս օշարակը շատ հեշտ է պատրաստվում: Հիմնական բաղադրիչներն են կիտրոնի աղը, շաքարավազը, սոդան ու ջուրը: Այս հրաշալի օշարակը սառնարանում կարող եք պահել 2-3 շաբաթ ու այն չի կորցնի իր համը: Պատրաստեք այն մեր առաջարկած բաղադրատոմսով, և օգտագործեք ըստ նշանակության:
Ինվերտային օշարակի օգնությամբ կարող եք փափկեցնել ու առավել համեղ դարձնել Ձեր տորթերն ու թխվածները, ինչպես նաև, շատ դեպքերում փոխարինել դրանով մեղրը, գլյուկոզան կամ թխկու օշարակը:
Այստեղ կարող եք գտնել բաղադրատոմսեր, որոնք առաջարկում է մեր Շեֆ խոհարարը:
Տորթ-մուսս Սրտիկ
Տորթ «Պելե»
Շոկոլադե ձու
Հայկական կաթնահունց
Սնիկերս
Տորթ «Մարս»
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Ծննդյան տորթ
Ֆրանսիական աղանդեր ”Բուշե” հապալասով
Գլազուր “MARSHMALLOW FLUFF”
Տորթ «Նրբություն»
Թխվածք ”The enchanteur”