իրիս
թարգմանություն՝ на русском - ирис, in English - iris
Իրիսը պատրաստվում է կաթի ու շաքարի խառնուրդից: Այն հիմնականում օգտագործվում է հրուշակագործության մեջ: Հայտնի են իրիսի պինդ, կիսապինդ, փափուկ և ձգվող տեսակները: Շոկոլադե և վանիլային իրիսը սովորաբար անվանում են ֆաջ:
Իրիս կարող եք պատրաստել նաև տնային պայմաններում՝ օգտագործելով շաքարավազ, կարագ ու սերուցք:
Իրիը կարող եք օգտագործել թխվածքների ու դեսերտների մեջ, որոնք կգերեն իրենց համով ու յուրահատկությամբ:
Ստորև գտեք համեղ ու հետարքիր բաղադրատոմսեր, որոնց հիմքում իրիսն է:
Թխվածքաբլիթ «Սնիկերս»
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
“Toffifee” կոնֆետներ