լոբի կանաչ
թարգմանություն՝ на русском - зеленый фасоль, in English - green beans
Կանաչ լոբին շատ օգտակար բանջարեղեն է, որը պարունակում է վիտամին В1, В2, РР, С, սպիտակուցներ, ածխաջրեր ու հանքային աղեր: Հայաստանում այն աճում է հունիս-հոկտեմբեր ամիսներին:
Կանաչ լոբին ամենատարբեր կերպ օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Նրանով պատրաստում են աղցաններ, ապուրներ, բանջարեղենային կերակուրներ, սոուսներ: Հայտնի կերակուր է կանաչ լոբով Փխալին, բանջարեղենային պաելյան և այլն: Անգլիական, բուլղարական, բելգիական և հոլանդական խոհանոցում կարող եք գտնել կանաչ լոբուց պատրաստված ամենազանազան ուտեստներ:
Փորձեք մեր առաջարկած լոբով բաղադրատոմսերը և համալրեք Ձեր ճաշացանկը նոր կերակուրներով.

Տապակած կարտոֆիլ բանջարեղենով

Սկանդինավյան Ռագու

Մարինացված կանաչ լոբի

Աղցան Նիսուազ

Բրնձով փլավ բանջարեղենով

Կանաչ լոբի բանջարեղենով

Փխալի կանաչ լոբով

Կանաչ լոբիով և սնկով աղցան

Բանջարեղենային պաելյա