լոլիկ

թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes

Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են  մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:

Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:

լոլիկով-պերլոտտո
Լոլիկի մածուկով պերլոտտո
պիցցա-ջեռոցում
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
լոլիկի մածուկ
Լոլիկի մածուկ
բանջարեղենով ապուր
Բանջարեղենով ապուր
աջիկա
Կծու աջիկա
թարմ ավելուկով աղցան
Աղցան թարմ ավելուկով
բուլղարական-աղցան-1
Բուլղարական աղցան
հավի-խորոված-ջեռոցում-1
Հավի խորոված ջեռոցում
խոզապուխտով-ձվածեղ-1
Լոլիկով, կանաչիով ու խոզապուխտով ձվածեղ
բանջարեղենային-աղցան-1
Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
Կարտոֆիլ-և-սմբուկ-ջեռոցում-1
Կարտոֆիլ և սմբուկ ջեռոցում
12...10...