լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:
Լոլիկի մածուկով պերլոտտո
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
Լոլիկի մածուկ
Բանջարեղենով ապուր
Կծու աջիկա
Աղցան թարմ ավելուկով
Բուլղարական աղցան
Հավի խորոված ջեռոցում
Լոլիկով, կանաչիով ու խոզապուխտով ձվածեղ
Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով
Կարտոֆիլ և սմբուկ ջեռոցում