լոլիկի մածուկ

թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste

Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:

Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:

Ռուլետ-1
Խոզի մսով ու գազարով ռուլետ
ոսպով-պելմեններ
Ոսպով պահքային պելմեններ
լոլիկով-պերլոտտո
Լոլիկի մածուկով պերլոտտո
պիցցա-ջեռոցում
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
բանջարեղենով ապուր
Բանջարեղենով ապուր
աղցան-բուլղարական-պղպեղով-1
Հավի մսով ու բուլղարական պղպեղով աղցան
ազու-թաթարական-եղանակով-1
Ազու թաթարական եղանակով
մսով-ռագու-1
Մսով ռագու բանջարեղենով ու սնկով
լոլիկի-մածուկով-սոուս-1
Լոլիկի մածուկով սոուս
դդմիկով-ուտեստ-1
Դդմիկներ մսային միջուկով
խոզապուխտով-սպագետտի-1
Սպագետտի պանրով ու խոզապուխտով
Խոզապուխտով ու պանրով կարկանդակ
12...