լոլիկի մածուկ
թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste
Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:
Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:
Խոզի մսով ու գազարով ռուլետ
Ոսպով պահքային պելմեններ
Լոլիկի մածուկով պերլոտտո
Փոքրիկ պիցցա ջեռոցում
Բանջարեղենով ապուր
Հավի մսով ու բուլղարական պղպեղով աղցան
Ազու թաթարական եղանակով
Մսով ռագու բանջարեղենով ու սնկով
Լոլիկի մածուկով սոուս
Դդմիկներ մսային միջուկով
Սպագետտի պանրով ու խոզապուխտով
Խոզապուխտով ու պանրով կարկանդակ