լոլիկի մածուկ
թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste
Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:
Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:
Պանրով ռուլետ
Դդմիկի խավիար
Նրբերշիկով կարկանդակներ
Հավով չախոխբիլի
Բրնձե գնդիկներ
Կարկանդակ «Արև»
Տավարի փափկամիս լոլիկի մածուկով
Լյարդ՝ կծու սոուսով
Մսով ու լավաշով կարկանդակ
Էնչիլադա հավով
Շերտավոր խմորով պիցցա
Դիետիկ պիցցա առանց խմորի