լոլիկի մածուկ
թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste
Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:
Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:
Բուրիտո
Մսային ռուլետ սերուցքային սոուսով
Պիցցա – ռուլետ
Լահմաջո
Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛
Պիրոգ հավի մսով
Ջեռեփուկ պանրով
Լազանյա «Բոլոնեզ» սոուսով
Քյուրդան քյաբաբ
Կանելոնի մսային միջուկով
Ռագու տավարի մսով և սնկի խմորագնդիկներով
Իտալական ուտեստ «Տիմբալ» սմբուկով