լոլիկի մածուկ
թարգմանություն՝ на русском - томатная паста, in English - tomato paste
Անհնար է համեղ ուտեստները պատկերացնել առանց լոլիկի մածուկի: Այն կարծես ամենուր է՝ ապուրների ու սոուսների, մսային կերակուրների ու ամենատարբեր ուտեստների մեջ: Լոլիկի մածուկ կարող եք գնել ինչպես խանութներից, այնպես էլ պատրաստել ինքներդ՝ օգտագործելով թարմ լոլիկներ: Պետք է լավ եփել, խյուսի վերածել լոլիկներն ու սոխը, ավելացնել շաքարավազ, քացախ ու աղ:
Ձեզ ենք ներկայացնում մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնց պատրաստաման համար օգտագործվել է լոլիկի մածուկ:

Նեխուրով բրնձով փլավ

Շոգեխաշած կաղամբ նրբերշիկով

Պիցցա-տորթ

Հունգարական գուլյաշ

Պաստա “Ֆետուչինի”

Իտալական ուտեստ “Պեպերոնատա”

Մանթի “Լաջան” սոուսով

Տնական բուժենինա

Սոուս բոլոնեզ

Համեղ պիցցա 5 րոպեում

Վեգետերիանական տոլմա

“Փակ” պիցցա