լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:
” Լավաշ Ռոլլ”
Հավի մսով և պանրով աղցան
Քլաբ սենդվիչ
Պիցցա «Արև»
Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛
Պաստա Բոլոնեզ սոուսով
Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)
Լոլիկով նախուտեստ-ժելե
Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ
Աղցան հավի կրծքամսով և բանջարեղենով
Սիսեռով և մսով ուտեստ
Պարմեջանա սմբուկով