լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:

” Լավաշ Ռոլլ”

Հավի մսով և պանրով աղցան

Քլաբ սենդվիչ

Պիցցա «Արև»

Պիցցա ՛՛Կայծակ՛՛

Պաստա Բոլոնեզ սոուսով

Ամանորյա կանապե (6 տարբերակ)

Լոլիկով նախուտեստ-ժելե

Պանրով աղցան տարտալետկաների մեջ

Աղցան հավի կրծքամսով և բանջարեղենով

Սիսեռով և մսով ուտեստ

Պարմեջանա սմբուկով