լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:
Լոլիկով հումուս
Նախուտեստ սմբուկով և լոլիկով
Սմբուկով նախուտեստ
Բրուսկետտա լոլիկով և տաքդեղով
Խավիար սմբուկի
Պահածո «Բանջարեղենային խառնուրդ»
Լցոնված դդում
Դիետիկ լոբիո
Ռատատույ
Իտալական ուտեստ «Տիմբալ» սմբուկով
Չիզբուրգեր
Հավի թևիկներ լոլիկի մարինադով