լոլիկ
թարգմանություն՝ на русском - помидор, in English - tomatoes
Լոլիկը շատ սննդարար ու համեղ բանջարեղեն է, որը պարունակում է A, D, E, C վիտամիններ, կալցիում, երկաթ, ֆտոր և այլն: Այն օգտագործում են մի շարք կերակուրներ պատրաստելիս: Լոլիկներից պատրաստում են ամենատարբեր ապուրներ, սոուսներ, սենդվիչներ: Վերջիններս նաև շոգեխաշում և խորովում են, պատրաստում են աղցաններ ու մարինադներ: Լոլիկից նաև հյութ են պատրաստում, որը և օգտակար է, և համեղ: Այն կարող եք ձեռք բերել տարվա բոլոր եղանակներին:
Ծանոթացեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերին:

Աղցան թաբուլե

Մսային գնդիկներ լոլիկի սոուսի մեջ

Պիրոգ ձկով

Հունական ուտեստ ”Մուսակա”

Բանջարեղենային աղցան ֆետա պանրով

Բուլղարական աղցան

Կարմիր լոբով և չորահացով աղցան

Լոլիկով և ռուկոլայով աղցան

Իսպանական ապուր ՛՛Գասպաչո՛՛

Պեկինյան կաղամբով և լոլիկով աղցան

Մեքսիկական ապուր Albondigas

Մսով կծու ռագու