խտացրած կաթ եփված
թարգմանություն՝ на русском - варёное сгущённое молоко, in English - boiled condensed milk
Խտացրած կաթը կոնցենտրացված կովի կաթի ու շաքարի խառնուրդ է: Դասական խտացրած կաթից հնարավոր է ստանալ եփած խտացրած կաթ: Այդ անելու համար անհրաժեշտ է մոտ 1 ժամ եփել խտացրած կաթը:
Եփած խտացրած կաթը խտացրած կաթի տեսակներից մեկն է: Այն ունի կարամելի համ ու ավելի պինդ է: Եփած խտացրած կաթը հատկապես օգտագործվում է դեսերտներ, թխվածքներ ու զանազան կրեմներ պատրաստելու համար: Այն կարագի հետ եփելիս կարող ենք կաթնային իրիս կոնֆետ ստանալ:
Փորձեք մեր առաջարկած եփած խտացրած կաթով բաղադրատոմսերը:
Թխվածք «Մրջնաբույն»
Չիզքեյք «Բանոֆֆի» առանց թխելու
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
Տորթ «Արքայազն»
Տորթ «Պելե»
Խտացրած կաթով ձողիկներ
Շոկոլադով ու սպիտակաձավարով դեսերտ
Տորթ «Սնիկերս»
Տորթ «Քաղցրիկ»
Թթվասերով ու խտացրած կաթով կրեմ
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
Տնական կրուասաններ