խտացրած կաթ եփված
թարգմանություն՝ на русском - варёное сгущённое молоко, in English - boiled condensed milk
Խտացրած կաթը կոնցենտրացված կովի կաթի ու շաքարի խառնուրդ է: Դասական խտացրած կաթից հնարավոր է ստանալ եփած խտացրած կաթ: Այդ անելու համար անհրաժեշտ է մոտ 1 ժամ եփել խտացրած կաթը:
Եփած խտացրած կաթը խտացրած կաթի տեսակներից մեկն է: Այն ունի կարամելի համ ու ավելի պինդ է: Եփած խտացրած կաթը հատկապես օգտագործվում է դեսերտներ, թխվածքներ ու զանազան կրեմներ պատրաստելու համար: Այն կարագի հետ եփելիս կարող ենք կաթնային իրիս կոնֆետ ստանալ:
Փորձեք մեր առաջարկած եփած խտացրած կաթով բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե մրջնաբույն
Ընկույզով և խտացրած կաթով տորթ
Նրբաբլիթով և կարամելային մուսսով տորթ
Յուրահատուկ մրջնաբույն
Պնդուկով տրյուֆելային տորթ
Պնդուկով տորթ
Քաղցր նրբաբլիթ
Կաթնային պիրոգ
Սրճային ռուլետ
Բանանով տորթ
Կարամելային Նապոլեոն
Խուրմայով ” Սնիկերս ”