խտացրած կաթ եփված
թարգմանություն՝ на русском - варёное сгущённое молоко, in English - boiled condensed milk
Խտացրած կաթը կոնցենտրացված կովի կաթի ու շաքարի խառնուրդ է: Դասական խտացրած կաթից հնարավոր է ստանալ եփած խտացրած կաթ: Այդ անելու համար անհրաժեշտ է մոտ 1 ժամ եփել խտացրած կաթը:
Եփած խտացրած կաթը խտացրած կաթի տեսակներից մեկն է: Այն ունի կարամելի համ ու ավելի պինդ է: Եփած խտացրած կաթը հատկապես օգտագործվում է դեսերտներ, թխվածքներ ու զանազան կրեմներ պատրաստելու համար: Այն կարագի հետ եփելիս կարող ենք կաթնային իրիս կոնֆետ ստանալ:
Փորձեք մեր առաջարկած եփած խտացրած կաթով բաղադրատոմսերը:
Տորթ «Շոկոլադե բուրգ»
Մեղրով տորթ
Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Շոկոլադե-կարամելային թխվածքաբլիթ
Կակաչով և ընկույզով տորթ
Շոկոլադե աղանդեր թխվածքաբլիթով
Տորթ «Միկադո»
Մեղրով տորթ
Մեղրով բիսկվիթ
Կեքս խտացրած կաթով
Տորթ ”Շեկլիկ”