խտացրած կաթ եփված
թարգմանություն՝ на русском - варёное сгущённое молоко, in English - boiled condensed milk
Խտացրած կաթը կոնցենտրացված կովի կաթի ու շաքարի խառնուրդ է: Դասական խտացրած կաթից հնարավոր է ստանալ եփած խտացրած կաթ: Այդ անելու համար անհրաժեշտ է մոտ 1 ժամ եփել խտացրած կաթը:
Եփած խտացրած կաթը խտացրած կաթի տեսակներից մեկն է: Այն ունի կարամելի համ ու ավելի պինդ է: Եփած խտացրած կաթը հատկապես օգտագործվում է դեսերտներ, թխվածքներ ու զանազան կրեմներ պատրաստելու համար: Այն կարագի հետ եփելիս կարող ենք կաթնային իրիս կոնֆետ ստանալ:
Փորձեք մեր առաջարկած եփած խտացրած կաթով բաղադրատոմսերը:

Տորթ «Շոկոլադե բուրգ»

Մեղրով տորթ

Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով

Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»

Շոկոլադե-կարամելային թխվածքաբլիթ

Կակաչով և ընկույզով տորթ

Շոկոլադե աղանդեր թխվածքաբլիթով

Տորթ «Միկադո»

Մեղրով տորթ

Մեղրով բիսկվիթ

Կեքս խտացրած կաթով

Տորթ ”Շեկլիկ”