խտացրած կաթ եփված

թարգմանություն՝ на русском - варёное сгущённое молоко, in English - boiled condensed milk

Խտացրած կաթը կոնցենտրացված կովի կաթի ու շաքարի խառնուրդ է: Դասական խտացրած կաթից հնարավոր է ստանալ եփած խտացրած կաթ: Այդ անելու համար անհրաժեշտ է մոտ 1 ժամ եփել խտացրած կաթը:

Եփած խտացրած կաթը խտացրած կաթի տեսակներից մեկն է: Այն ունի կարամելի համ ու ավելի պինդ է: Եփած խտացրած կաթը հատկապես օգտագործվում է դեսերտներ, թխվածքներ ու զանազան կրեմներ պատրաստելու համար: Այն կարագի հետ եփելիս կարող ենք կաթնային իրիս կոնֆետ ստանալ:
Փորձեք մեր առաջարկած եփած խտացրած կաթով բաղադրատոմսերը:

Թխվածքաբլիթ Ընկույզ
Տորթ ”Բուդուար”
Փխրուն տորթ շոկոլադե գնդիկներով
Վաֆլիով տորթ
Բանանով քափքեյք
Անգլիական պիրոգ ՛՛Banoffee pie՛՛
Տորթ “Caprice”
Մեղրով տորթ ընկույզով
Տորթ Սնիկերս
Կարամելային թխվածքաբլիթներ
Շոռակարկանդակ իրիսային միջուկով
Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով
...56