ծովախեցգետնի ձողիկներ
թարգմանություն՝ на русском - крабовые палочки, in English - crab sticks
Ծովախեցգետնի ձողիկներն արհեստական ճանապարհով ստանում են ձկան սպիտակուցի և մսի վերամշակումից: Անկախ իր անվանումից, այն առհասարակ, ծովախեցգետնի միս չի պարունակում: Ձողիկներն ունենում են կարմիր կամ դեղնակարմիր գունավորում ու աղի համ:
Ծովախեցգետնի ձողիկները ծովամթերքների ոչ թանկարժեք փոխարինող են, որոնք առավել հաճախ օգտագործվում են աղցանների ու բուտերբրոդների մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից տարվա ցանկածաց եղանակին:
Ահա մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը, որոնք անպայման Ձեզ դուր կգան:

Ամանորյա նախուտեստ

Տոնածառի համեղ գնդիկներ

Աղցան «Մարտի 8»

Աղցան «Նեպտուն»

Ծովախեցգետնով շերտավոր աղցան

Եգիպտացորենով աղցան

Կանապե ծովախեցգետնի ձողիկներով և բրոկոլիով

Նախուտեստ ծովախեցգետնի ձողիկներով

Վարունգով ռուլետներ կաթնաշոռային միջուկով

Աղցան ծովախեցգետնի ձողիկներով

Աղցան ”Նեպտուն”

Պանրով և ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան