ծովախեցգետնի ձողիկներ
թարգմանություն՝ на русском - крабовые палочки, in English - crab sticks
Ծովախեցգետնի ձողիկներն արհեստական ճանապարհով ստանում են ձկան սպիտակուցի և մսի վերամշակումից: Անկախ իր անվանումից, այն առհասարակ, ծովախեցգետնի միս չի պարունակում: Ձողիկներն ունենում են կարմիր կամ դեղնակարմիր գունավորում ու աղի համ:
Ծովախեցգետնի ձողիկները ծովամթերքների ոչ թանկարժեք փոխարինող են, որոնք առավել հաճախ օգտագործվում են աղցանների ու բուտերբրոդների մեջ: Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից տարվա ցանկածաց եղանակին:
Ահա մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը, որոնք անպայման Ձեզ դուր կգան:

Աղցան ”Ծովաստղ”

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան-գնդիկներ

Վարունգով և ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան

Լցոնված ծովախեցգետնի ձողիկներ

Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ

Խոզապուխտով կանապե

Ամանորյա խորտիկ “Ձնեմարդ”

Աղցան “Կակաչներ”

Լավաշով ռուլետ

Կաղամբով աղցան

Ծովախեցգետնի ձողիկներով աղցան